ytkf1
ytkf22
ytkf33
Halo, sumping konsultasi produk kami!

Perusahaan Kami

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd mangrupikeun produsen roller karbida semén anu dikawasa ku Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd sareng dibagi ku para pagawé.
Lokasina di No.20 Zhujiang Road, Yantai Economic & Technology Development Zone, Shandong Propinsi, Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd., salah sahiji cabang ti Kantor Kepala Shougang, ngagaduhan zona bengkel sareng taman industri anu lengkep ngaliput daérah darat tina 600,000m2 kalayan legana wangunan 300,000m2.

Pameran Alat

Parabot produksi urang

  • Vacuum sintering furnace

    Tungku sintering vakum

    Tungku sintering vakum
    tingali langkung
  • HIP hot isostatic pressing furnace

    HIP tungku mencét isostatik panas

    HIP tungku mencét isostatik panas
    tingali langkung
  • Italy imported thread milling machine

    Italia ngimpor mesin panggilingan benang

    Italia ngimpor mesin panggilingan benang
    tingali langkung

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0juta +

    Ibukota anu kadaptar

  • 0+

    Tim

  • 0T +

    Kapasitas taunan

  • 0juta +

    Nilai kaluaran taunan

Gelas kami seueur dianggo Inpormasi panganyarna kami

Reformasi ideu, pencerahan pikiran, tingkatkeun vitalitas sareng milari pangwangunan
Aplikasi tina waja tungsten
Ngarobih pamikiran pikeun ngébréhkeun pamikiran nguatkeun tanaga pikeun milari pangwangunan
Perusahaan ngayakeun rapat mobilisasi "pengurangan biaya sareng efisiensi"
18 hal anu ngagaduhan padamel anu saé
tingali langkung