dxny

Tentang Kami

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd.

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd. mangrupikeun pabrikan roller karbida semén anu profesional dikawasa ku Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd sareng dibagi ku para pagawé.
Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd ayeuna ngontrol Yantai Shougang Denso Co., Ltd. (ngahasilkeun sistem AC-kandaraan), Yantai Shougang Dongxing Daehan Powder Metallurgy Co., Ltd. (ngahasilkeun komponén kandaraan), Yantai Shougang Bahan Magnetic Co, Ltd (ngahasilkeun neodymium - beusi - bahan magnét boron), Yantai Shougang Crystallizers Co., Ltd. ((ngahasilkeun kristalisasi kuadrat pembuatan waja sareng papan iklan) sareng Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd (ngahasilkeun karbida karbida semén).
Lokasina di No.20 Zhujiang Road, Yantai Economic & Technology Development Zone, Shandong Propinsi, Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd., salah sahiji cabang ti Kantor Kepala Shougang, ngagaduhan zona bengkel sareng taman industri anu lengkep ngaliput lahan 

wddwDSC_0046

lega 600,000m2 kalayan luas bangunan 300,000m2. Kompeni baheulana napel na pabrik militér tersiér ti Kamentrian Industri Senjata Cina teras disimpen di handapeun Kantor Pusat Shougang di 1988. Perusahaan gaduh alat produksi profesional sapertos grinders grooving impor, tungku sinter vakum, presser isostatic panas (HIP), sareng tester NDT anu mangrupikeun peralatan post-treatment anu paling canggih pikeun roller karbida semén di dunya dugi ka ayeuna.

artdDSC_0137

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd. parantos ngahontal kapasitas produksi taunan tungsten carbide roll-ring 200 ton di 2008. Kalayan perluasan sareng rekonstruksi anu teras-terasan dina taun-taun ayeuna, Perusahaan parantos ningkatkeun jinis sareng kapasitas produksi roller karbida semén, sareng ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina ngahasilkeun karbida karbida semén pikeun séri MORGAN, séri ASHLLOW sareng séri DANIELI sél.
Perusahaan gaduh alat produksi profesional sapertos grinders grooving impor, tungku sinter vakum, presser isostatic panas (HIP), sareng tester NDT anu mangrupikeun peralatan post-treatment anu paling canggih pikeun roller karbida semén di dunya dugi ka ayeuna.
Perusahaan parantos ngembangkeun nyalira gilinding karbida semén énggal anu ngandung unsur sapertos Ni-Cr anu pisan ningkatkeun résistansi ageman, résistansi dampak sareng résistansi korosi, nandingan produk asing dina hal indéks kinerja. Kami ngalengkepan garis produksi munggaran tanpa tutup polusi di Cina sareng nguatkeun deteksi bubuk sareng tés kinerja mékanika.

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd ayeuna dilengkepan téknologi produksi karbida karsida semén sareng fasilitas anu aya di tingkat pangluhurna di Cina sareng ngadopsi téknik perlakuan anu aya dina produksi internasional sapertos cetakan pencét anu tiis, panyedot vakum, pencét isostatik panas (HIP ). 

Penghormatan Perusahaan