dxny

Sejarah

Sejarah

Perusahaan parantos ngahargaan sertifikasi sareng penghargaan ieu:

Lulus Penilaian Hasil tina Téknologi Ilmiah anu diayakeun ku Kamenterian Industri Metalurgi dina Juli, 1998;

Dina taun 1998.7

Lulus dina Panarimaan Tinjauan Standar Sistem Sertifikasi Kualitas ISO9002-1994 dina bulan Agustus, 1998;

Dina taun 1998.8

Ditunjuk salaku Shandong High-Tech Enterprises dina bulan Désémber 1998;

Ditunjuk salaku Unit Pelaksana Program Obor propinsi Shandong dina Désémber 1998;

Dina taun 1998.12

Judulna salaku Unit Komitmen Program Obor Nagara dina Januari 2001;

Dina 2001.1

Telah judulna salaku produk anyar utama tingkat nasional ku union Menteri Élmu sareng Téknologi Cina, Administrasi Nagara perpajakan, State Ministry of Foreign Trade and Economic Cooperation, General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine of the People's Republic Of China and Administrasi Lingkungan Lingkungan Nagara dina Méi, 2002;

Dina 2002.5

Lulus dina Panarimaan Tinjauan Standar Sistem Sertifikasi Kualitas ISO9002-2000 dina Oktober, 2003;

Dina 2003.10

Lulus dina Panarimaan Tinjauan Standar Sertifikasi Internasional QS9000 otorisasi ku Big Three of USA (Ford, Chrysler sareng General) dina bulan Nopémber 2003;

Dina taun 2003.11

Lulus dina Panarimaan Tinjauan Standar Sistem Sertifikasi Kualitas ISO9001-2000 dina bulan Pébruari 2004.

Dipihormat ku judul Shandong High-tech Enterprise, Shandong Outstanding Enterprise of earnings Foreign Exchange ti Ékspor, Shandong Enterprise anu Produkna Dibebaskeun tina Pamariksaan Kualitas, jst.

Dina 2004.2

Elehan urang ngahontal USD 6 juta.

Dina 2003

Hengli dimimitian di 2002 nalika sakelompok profesional dina bidang motong profil pelat waja, Diadegkeun di Kota Longwu, Kacamatan Xihu, Hangzhou.

Dina 2002