dxny

Cingcirining ngagiling KOCKS

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Cingcirining ngagiling KOCKS

Kinerja tinggi bahan cincin rol baja gancang: kinerja tinggi cincin rol baja kagolong milik baja base roller ring, anu saluyu sareng standar nasional pikeun gb baja cor / t1503-2008. Komposisi paduan utamina nyaéta vanadium, nikel, tungsten, molibdenum, niobium, kobalt sareng unsur-unsur sanésna, kalayan kandungan karbon kirang ti 1,6%, eusi fosfor kedah dikawasa di handap 0,03%, eusi kromium kedah kirang ti 5%, eusi walirang kedah dikawasa di handap 0,03%, Ieu mastikeun bahan gaduh résistansi anggo sareng kateguhan dampak anu tinggi, sareng mastikeun yén ring roller moal katingali retakan mikro, blok muterna sareng ring bursting di anggo. Utamana, eusi tungsten dikontrol ketat, sareng pamisahan moal lumangsung nalika casting séntipugal, janten bédana turunna karasa pisan leutik saatos masing-masing ngagiling, sareng jumlah langkung tina waja moal turun sacara jelas.


Detil Produk

Tanda Produk

Pamastian kualitas

1. Pastikeun akurasi mesin tina ring roller sareng sapinuhna nyumponan sarat gambar.

2. Mastikeun kualitas internal tina ring roll, sareng 100% ring roll bakal tunduk kana uji coba nondestructive; panyiri cincin rol kedah saluyu sareng peraturan perusahaan anjeun sareng hindarkeun faktor anu mangaruhan kasaimbangan dinamis.

3. Pastikeun stabilitas jangka panjang kualitas ring roller, sareng teu aya cacat kualitas internal sapertos liang, liang keusik, retakan, inklusi, sareng sajabana dina kaayaan pamakean normal, cincin rol moal muncul fenomena tina ragrag daging sareng retakan.

4. Mastikeun konsistensi pangaruh aplikasi tina ring rol anu disayogikeun dina diameter gulungan anu épéktip, sareng jangka waktu jaminan kualitas tina ring rol mangrupikeun waktos diaméter gulung anu épéktip dina ring roll.

5.Dina panggunaan normal ring roll, perusahaan urang bakal ngimbangan cincin gulung énggal pikeun roll rusak anu disababkeun ku produksi sareng pabrik ring ring saatos konfirmasi kadua pihak dina waktosna.

Industri Yantai Dongxing (komposisi kimia sareng sipat fisik sareng mékanis)
牌号
Merek
成分
komposisi kimia
密度
Kapadetan
g / cm3
硬度
Teu karasa
HRA
强度
Kakuatan bending
N / mm2
抗压强度
Kakuatan neken
N / mm2

Ukuran sisikian
μm
WC Co + Ni + Cr
F3640 90 10 14.7 87.0  2200 3400 1.6-3.2
F3660 85 15 14.1 85.5  2300 3500 2.0-3.2
F3670 82 18 13.7 84.5  2350 3500 2.0-3.2
F3675 80 20 13.6 83.5  2400 3400 2.0-3.2
F3680 77 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3680A 77 Co 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3625N 94 6 15.1 87.0  2350 3500 2.0-6.0
Catetan: eusi WC mangrupikeun proporsi tuang, eusi anu saleresna, teu karasa sareng kapadetan produk bérés tiasa turun naek sakitar 2%.

Alat-alat utama pikeun ngolah cincin rol:

1) Karbon sareng alat penentuan oksigén, ukuran partikel analisa, mesin uji tarik sareng dampak, mikroskop metallographic, detéktor cacad ultrasonik;

2) 50L / 300L ball mill, 300lz mix mix, mesin pembersih layar, yh32-200 opat kolom press hidrolik;

3) Zgj-100-2.5x vakum dewaxing sintering tungku, tungku hip;

4) M1432a / M131W coét silinder presisi tinggi, coét internal md2120a, coét permukaan aci horisontal m7150 × 6, sk001 tunggal sumbu cnc khusus roller cincin slotting coét;

5) At820e tipe opat sumbu mesin panggilingan alur CNC diimpor ti Italia;

1
2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami