dxny

Cincin gulung emas komposit mékanis

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Cincin gulung emas komposit mékanis

Teu karasa luhur sareng tahan aus anu saé; Kakuatan mékanis tinggi sareng modulus elastis; Cai mibanda résistansi korosi anu saé sareng résistansi oksidasi, koefisien ékspansi linier alit sareng konduktivitas anu sami sareng beusi sareng ferroalloy; Konduktivitas panas nyaéta 1/2 tina waja, 1/3 tina tambaga sareng kapadetan


Detil Produk

Tanda Produk

Industri Yantai Dongxing (komposisi kimia sareng sipat fisik sareng mékanis)
牌号
Merek
成分
komposisi kimia
密度
Kapadetan
g / cm3
硬度
Teu karasa
HRA
强度
Kakuatan bending
N / mm2
抗压强度
Kakuatan neken
N / mm2

Ukuran sisikian
μm
WC Co + Ni + Cr
F3640 90 10 14.7 87.0  2200 3400 1.6-3.2
F3660 85 15 14.1 85.5  2300 3500 2.0-3.2
F3670 82 18 13.7 84.5  2350 3500 2.0-3.2
F3675 80 20 13.6 83.5  2400 3400 2.0-3.2
F3680 77 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3680A 77 Co 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3625N 94 6 15.1 87.0  2350 3500 2.0-6.0
Catetan: eusi WC mangrupikeun proporsi tuang, eusi anu saleresna, teu karasa sareng kapadetan produk bérés tiasa turun naek sakitar 2%.

Pamastian kualitas

1. Pastikeun akurasi mesin tina ring roller sareng sapinuhna nyumponan sarat gambar.

2. Mastikeun kualitas internal tina ring roll, sareng 100% ring roll bakal tunduk kana uji coba nondestructive; panyiri cincin rol kedah saluyu sareng peraturan perusahaan anjeun sareng hindarkeun faktor anu mangaruhan kasaimbangan dinamis.

3. Pastikeun stabilitas jangka panjang kualitas ring roller, sareng teu aya cacat kualitas internal sapertos liang, liang keusik, retakan, inklusi, sareng sajabana dina kaayaan pamakean normal, cincin rol moal muncul fenomena tina ragrag daging sareng retakan.

4. Mastikeun konsistensi pangaruh aplikasi tina ring rol anu disayogikeun dina diameter gulungan anu épéktip, sareng jangka waktu jaminan kualitas tina ring rol mangrupikeun waktos diaméter gulung anu épéktip dina ring roll.

5.Dina panggunaan normal ring roll, perusahaan urang bakal ngimbangan cincin gulung énggal pikeun roll rusak anu disababkeun ku produksi sareng pabrik ring ring saatos konfirmasi kadua pihak dina waktosna.

Alat-alat utama pikeun ngolah cincin rol:

1) Karbon sareng alat penentuan oksigén, ukuran partikel analisa, mesin uji tarik sareng dampak, mikroskop metallographic, detéktor cacad ultrasonik;

2) 50L / 300L ball mill, 300lz mix mix, mesin pembersih layar, yh32-200 opat kolom press hidrolik;

3) Zgj-100-2.5x vakum dewaxing sintering tungku, tungku hip;

4) M1432a / M131W coét silinder presisi tinggi, coét internal md2120a, coét permukaan aci horisontal m7150 × 6, sk001 tunggal sumbu cnc khusus roller cincin slotting coét;

5) At820e tipe opat sumbu mesin panggilingan alur CNC diimpor ti Italia;

1
2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami