dxny

Warta

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Reform ideas, enlighten thoughts, enhance vitality and seek development

    Reformasi ideu, pencerahan pikiran, tingkatkeun vitalitas sareng milari pangwangunan

    Tanggal 16-17 Séptémber, Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd. ngayakeun rapat kader pikeun "nerapkeun sumanget Shougang's" tilu inovasi "konperénsi". Sakabéh pamimpin grup 67, éksékutip senior sareng kader tingkat menengah ti unit investasi luar negeri tina grou ...
    Maca deui
  • Aplikasi tina waja tungsten

    Baja tungsten kagolong kana karbida semén, ogé dikenal salaku paduan titanium tungsten. Teu karasa na tiasa ngahontal 89 ~ 95hra. Kusabab kitu, produk waja tungsten (jam tangan waja tungsten umum) henteu gampang dianggo, heuras sareng henteu sieun dianyam, tapi rapuh. Karbida semén utamina komponén ...
    Maca deui
  • Ngarobih pamikiran pikeun ngébréhkeun pamikiran nguatkeun tanaga pikeun milari pangwangunan

    16-17 Séptémber, Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd. ngayakeun "palaksanaan sumanget Shougang 'sanchuang' tina rapat" konperénsi kader. 67 jalma anu sumping dina rapat éta, kalebet pamimpin grup, eksekutif senior anu dikirimkeun ku grup urang luar negeri ...
    Maca deui
  • Perusahaan ngayakeun rapat mobilisasi "pengurangan biaya sareng efisiensi"

    Dina énjing tanggal 20 Oktober, perusahaan ngayakeun rapat mobilisasi di pusat kagiatan para staf pikeun ngalaksanakeun kagiatan "pangurangan biaya sareng efisiensi". 240 kader sareng padamel ti 13 unit perusahaan ngiringan dina rapat éta, sareng "ngirangan biaya sareng ...
    Maca deui
  • 18 hal anu ngagaduhan padamel anu saé

    1. Ngadamel cadangan dokumén sareng file anu penting Dina karirna, sababaraha kabiasaan anu sigana leutik bakal ngajadikeun sababaraha jalma saé pikeun anu sanésna, nyatana, salaku padamel anu saé henteu ngan ukur asalna tina unggulan sorangan, ogé henteu aya dina IQ anu luhur sareng handap, eq, langkung seueur henteu kana kamampuan sosialna, sareng anu langkung penting ...
    Maca deui