dxny

Pancegahan Pikeun Pabrikan

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Analisis kagagalan cincin karbida karsida semén sapertos kieu

wdtgh

Panilitian nunjukkeun yén karusakan anu henteu normal tina cincin roller karbida semén kalebet: fragméntasi, blok muterna, retakan radial, retakan cincin, sareng sajabana Kusabab pangaruh anu tiis sareng panas dina prosés ngagulung sareng low maké abrasi tina billet dina alur rolling , retakan jaringan kabentuk dina permukaan alur ngagugulung. Upami tekanan cai tiis henteu cekap, tegangan vaporisasi anu serius bakal dihasilkeun dina jero retakan, anu bakal ngamajukeun mekarna retakan salajengna. Upami ngagiling henteu dilakukeun dina waktosna, éta bakal ngabalukarkeun fragméntasi atanapi blok ragrag. Motong cai sakedapan dina prosés gulung bakal nyababkeun permukaan alur ngagugulung janten bitu atanapi bahkan rengat sacara gembleng. Retakan cingcin paling disababkeun ku gaya guling anu kaleuleuwihi atanapi kakuatan lemah sareng kateguhan karbida sementén. 

Aya seueur alesan pikeun kakuatan rolling anu kaleuleuwihi, sapertos seleksi pas anu teu masuk akal, motong billet anu goréng, suhu billet anu handap, sareng alignment pass anu goréng. Upami mérekna henteu dipilih leres, kakuatan sareng kateguhan cingcin karbida karsida semén bakal handap. Porositas sareng kolam kobalt cincin karbida karbida semén ogé mangrupikeun faktor anu nyababkeun ring cracking. Retakan radial aya hubunganana sareng tekanan pamasangan anu kaleuleuwihi sareng gelar anu cocog sareng baju kaos lapis.