dxny

Kinerja Produk

Halo, sumping konsultasi produk kami!
Merek Komposisi kimia% kapadetan g / cm3 karasa HRA Kakuatan bending N / mm2 kakuatan compressive N / mm2 Ukuran sisikian μm Sorties disarankeun Karakteristik kinerja
WC Co + Ni + Cr jsb
F3620 94 6 15.0  89.0  1940 4300 1.6-2.4 Rengse pabrik nangtung / ukuranana leutik kawat atos Merk konvensional nganggo CO + Ni + CR binder, anu ngagaduhan sipat mékanis komprehensif anu saé, résistansi retakan panas sareng tahan korosi
F3630 92 8 14.7 87.0  2100 3400 1.6-3.2 Pabrik modul ganda TMB ngirangan unit ukuran
F3640 90 10 14.3 87.0  2200 3400 1.6-3.2 Rengse nangtung / dudukan payuneun pabrik ngagiling
F3660 85 15 13.9 85.5 2300 3500 2.0-3.2 Pigura tukang ngagiling pabrik
F3670 82 18 13.6 84.5 2350 3500 2.0-3.2 Unit ciwit
F3675 80 20 13.5 83.5 2400 3400 2.0-3.2 Pigura payuneun pabrik ngagiling
F3676 76 24 12.9 81.5 2400 3300 2.0-3.2 Pigura payuneun pabrik ngagiling / stainless steel digulung
F3680 77 23 13.2 82.0  2400 3300 2.0-4.0 Pra ngagiling
F3660A 85 pureCo 15 13.9 85.5 2300 3500 2.0-3.2 Ngabéréskeun pigura tukangeun / ngagulung stainless steel
F3680A 77 murniCo 23 13.2 82.0  2400 3300 2.0-4.0 Pabrik pamungkas / raka sekrup
F3620N 94 6 14.9 88.5 2500 4200 2.0-6.0 Ngadilingan pabrik nangtung / skala leutik kawat gulung   N séri mérek    nyoko kana struktur sisikian kasar sareng perekat komposit, anu ngagaduhan kakuatan anu saé sareng kinerja anti fragméntasi
F3640N 90 10 14.4 86.5 2600 4000 2.0-6.0 Pabrik modul ganda TMB ngirangan unit ukuran
F3660N 85 15 13.8 85.5 2800 3500 2.0-6.0 Pigura tukang ngagiling pabrik
F3675N 77 23 13.2 83.5 2700 3400 2.0-6.0 Pigura payuneun pabrik ngagiling
F3676N 74 26 12.5 82.5 2650 3300 2.0-6.0 Rengse benang nangtung tina pabrik ngagiling
F3680N 92 8 14.6 89.0  2000 4200 2.0-4.0 Rengse nangtung / dudukan payuneun pabrik ngagiling T seri mérek         kalayan unsur bumi langka gaduh résistansi maké anu hadé
F3630T 90 10 14.1 86.0  2200 4000 2.0-4.0 Pabrik modul ganda TMB ngirangan unit ukuran
F3640T 85 15 13.2 85.0  2400 3500 2.0-4.0 Pigura tukang ngagiling pabrik
F3660T 75 25 12.8 84.0  2300 3400 2.0-4.0 Pigura payuneun pabrik ngagiling
F3675T 70 30 12.4 83.0  2200 3300 2.0-4.0 Pabrik pamungkas / bingkai payuneun pabrik ngagiling