dxny

Cingir gulung benang Carbide

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Cingir gulung benang Carbide

Cingir karbida karbida semén mangrupikeun bahan matérial anu nganggo atos luhur sareng tahan maké anu saé. Résistansi karasa sareng maké diturunkeun tina tungsten karbida, sedengkeun kateguhan sareng kakuatanna gumantung kana beungkeutan logam. Sangkan cingir gulung caket muterkeun kaunggulan resistansi maké tinggi, umur panjang sareng efisiensi tinggi dina rolling kawat kecepatan luhur, pabrik rod kawat kecepatan luhur kedah merhatoskeun sareng ngarobih aranjeunna kalayan ati-ati nalika ngagaleuh sareng nganggo cincin roller alloy heuras.


Detil Produk

Tanda Produk

Industri Yantai Dongxing (komposisi kimia sareng sipat fisik sareng mékanis)
牌号
Merek
成分
komposisi kimia
密度
Kapadetan
g / cm3
硬度
Teu karasa
HRA
强度
Kakuatan bending
N / mm2
抗压强度
Kakuatan neken
N / mm2

Ukuran sisikian
μm
WC Co + Ni + Cr
F3640 90 10 14.7 87.0  2200 3400 1.6-3.2
F3660 85 15 14.1 85.5  2300 3500 2.0-3.2
F3670 82 18 13.7 84.5  2350 3500 2.0-3.2
F3675 80 20 13.6 83.5  2400 3400 2.0-3.2
F3680 77 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3680A 77 Co 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3625N 94 6 15.1 87.0  2350 3500 2.0-6.0
Catetan: eusi WC mangrupikeun proporsi tuang, eusi anu saleresna, teu karasa sareng kapadetan produk bérés tiasa turun naek sakitar 2%.

Komitmen jasa

1. Dina panempoan pasar lega pabrik ngagiling téknologi Morgan 5 generasi, perusahaan kami parantos ngalengkepan gudang cincin produk réngsé spésifikasi sareng model anu cocog, kalayan langkung ti 30 potongan kosong dikhususkeun pikeun unggal spésifikasi, anu tiasa ngaréspon mésér konsumén anu gancang, sareng bagian darurat kalayan paménta alit tiasa disayogikeun dina 15 dinten. Dina waktos anu sasarengan, aya langkung ti 5 jinis cincin gulung transisi 8-inci sareng 6-inci, anu tiasa nyumponan sarat rolling normal tina bengkel kawat kecepatan tinggi anjeun dugi ka maksimal.

2. Masihan pinuh pikeun kaunggulan perusahaan urang dina jumlah pemasok, kualitas sareng pangalaman cincin rol dina lini produksi pabrik gilinding impor (garis generasi 6 Morgan, unit modul ganda Danieli) sareng pabrik ngagiling generasi 5 Morgan domestik, urang tiasa ngawujudkeun pangaluyuan sareng pasokan produk cincin gulung tina jinis sareng bahan anu sami, sareng mastikeun paménta produksi lokakarya kawat gancang-gancang anjeun dina waktos anu pondok.

3. Salami panggunaan on-line cincin roller perusahaan kami, kami bakal ngalaksanakeun pelacakan kualitas pikeun langkung ningkatkeun kualitas produk. Kami bakal masihan balesan anu pasti sareng tanggel waler pikeun masalah kualitas ring roller dina 12 jam. Upami diperlukeun, tanaga téknis tiasa sumping kana situs éta dina waktos 24-48 jam pikeun ngabantosan masalah anu aya hubunganana.

4. Nguatkeun bursa téknis sareng kerjasama di lapangan karbida disemen sareng perusahaan anjeun.

5. Pelatihan gratis pikeun operator coét slotting cincin rol tiasa disayogikeun.

Skéma khusus: ngatur operator mesin grinding tina bengkel rod kawat gancang-gancang perusahaan anjeun pikeun ngalatih di bengkel produksi kami, sareng minuhan sarat operasi alat slotting dina waktos anu singget. Upami diperlukeun, kami tiasa nganggo peralatan slotting kami pikeun sajumlah leutik cincin gulungan darurat pikeun perusahaan anjeun gratis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami