dxny

Cingir roller

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Cingir roller

Bagéan antara atanapi luar alur dina awak gulung tina profil profil. Numutkeun kana posisi anu béda tina ring roll dina gulung, éta tiasa dibagi kana ring roll tungtung sareng ring roll tengah.


Detil Produk

Tanda Produk

Industri Yantai Dongxing (komposisi kimia sareng sipat fisik sareng mékanis)
牌号
Merek
成分
komposisi kimia
密度
Kapadetan
g / cm3
硬度
Teu karasa
HRA
强度
Kakuatan bending
N / mm2
抗压强度
Kakuatan neken
N / mm2

Ukuran sisikian
μm
WC Co + Ni + Cr
F3640 90 10 14.7 87.0  2200 3400 1.6-3.2
F3660 85 15 14.1 85.5  2300 3500 2.0-3.2
F3670 82 18 13.7 84.5  2350 3500 2.0-3.2
F3675 80 20 13.6 83.5  2400 3400 2.0-3.2
F3680 77 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3680A 77 Co 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3625N 94 6 15.1 87.0  2350 3500 2.0-6.0
Catetan: eusi WC mangrupikeun proporsi tuang, eusi anu saleresna, teu karasa sareng kapadetan produk bérés tiasa turun naek sakitar 2%.

1. tahan beban rolling kuat
Daérah diameter motong tina rak payun pagawean rolling dugi ka 50mm2, sareng luas diameter motong tina pre-finish rolling dugi ka 100mm2. Sapertos seueur réformasi gulung peryogi gaya ngagugulung ratusan énggal. Pikeun baja spring, steel ball sareng baja khusus sanésna, gaya gulungna langkung ageung.

2. tahan frékuénsi luhur pangaruh gaya ngagugulung
Pigura akhir V = 100m / s, nyandak modél diameter luar 170 salaku conto, frekuensi pangaruh F = 11240 kali / menit. Upami V = 80m / s, diameter luar ring roll nyaéta 173 contona, f = 8836 kali / menit.

3, handapeun asam sareng korosi kimia alkali
Kusabab cai pendingin anu ngagulung ngagaduhan asam sareng basa anu tangtu, réaksi éléktrokimia tina ring roll, nyaéta réaksi sél galvanis, lumangsung di lingkungan ieu. Hasilna ngahotorkeun cincin rol. Suhu luhur salajengna bakal ngamajukeun réaksi ieu.

4. tahan épéktip tinggi sami pangaruh stres termal
Saatos cincin digulung sareng digegel kana kawat rod panas, panas anu ditransferkeunana ditampi. Batang sareng kawat teras didinginkan. Bédana suhu antara permukaan cincin sareng lapisan jero na sareng sadayana disababkeun ku gradién transfer panas. Bédana ékspansi linier atanapi kontraksi disababkeun ku bédana ieu dina suhu ngahasilkeun setrés termal. Kusabab titik naon waé dina permukaan ring roll dipanaskeun sareng didinginkan dina alternatip frekuensi tinggi, setrés termal ogé mangaruhan ring roll dina alternatip frékuénsi luhur. Hasil tina ngagantian termal shock dina ring roller nyaéta retakan kacapean termal, anu mangrupakeun formasi retakan penyu anu has.

5. tahan maké gancang sareng abrasi
Alur ngagugulung ogé katekanan kana gesekan kecepatan tinggi sareng pakean bari ring rol ngagugulung sareng ngagulung batang sareng kawat gancang. Salaku tambahan, partikel padet sareng skala oksida beusi dina cai anu tiis ogé bakal nyababkeun érosi sareng abrasi.

Jasa saatos-jualan

1. Pastikeun akurasi mesin tina ring roll sareng pastikeun éta nyumponan sarat gambar.

2. Pastikeun kualitas jero tina ring roll, 100% ngalangkungan uji coba anu henteu merusak; Nyirian cincin gulung saluyu sareng peraturan perusahaan anjeun sareng ngahindaran faktor anu mangaruhan kasaimbangan dinamis.

3, mastikeun stabilitas jangka panjang kualitas ring roll, teu aya liang, liang keusik, retakan, inklusi sareng cacat kualitas internal anu sanés, dina panggunaan normal ring roll henteu muncul daging, retakan fenomena fénoména.

4. Pastikeun konsistén pangaruh cincin gulungan anu disayogikeun dina diameter gulung anu épéktip. Mangsa jaminan kualitas cincin gulung mangrupikeun waktos diaméter gulung anu épéktip pikeun cincin.

5. Salami panggunaan on-line cincin rol perusahaan urang, kami bakal ngalaksanakeun pelacakan kualitas pikeun langkung ningkatkeun kualitas produk. Upami aya masalah kualitas cincin rol dina situs, kami bakal masihan balesan anu pasti sareng jawab dina 12 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami